Sektionsansvarig överläkare till förlossningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset består av två sjukhus belägna i de vackra skärgårdsstäderna Karlskrona och Karlshamn. Kvinnokliniken i Karlskrona består av en förlossningsavdelning, BB-Gyn avdelning gynekologimottagning och operation. I Karlshamn finns gynekologimottagning där vi gör polikliniska gynekologiskaoperationer.
Vi bedriver även kvinnohälsovård i hela länet.

I Blekinge ligger allt så nära. Man kan leva på landet och jobba i staden. Eller tvärtom. Man kan bo stort, smått, havsnära eller mitt i skogen. Man behöver sällan kompromissa mellan fritid, jobb, skola, barnomsorg, föreningsliv och boende. Vi som bor här kan pendla genom hela länet på samma tid som det tar för storstadens förortsbor att ta sig till och från jobbet. Merparten av tjänstgöringen kommer att vara i Karlskrona. Karlskrona är residentstaden i Blekinge med nära 67 000 invånare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Överläkare/Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik, med bakjourkompetens till förlossningsavdelningen.

Vi söker dig som har intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete. Du erbjuds ett spännande och meningsfullt arbete där din insats är betydelsefull och där du har goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke som specialistläkare/överläkare. Hos oss på kvinnokliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö med möjlighet till utveckling för våra anställda.

Vi bedriver en bred och god verksamhet inom gynekologi, obstetrik och kvinnohälsovård. Vill du arbeta på en obstetrisk sektion som har tid för kvinnorna och där vi aldrig har behövt hänvisa till annat sjukhus p.g.a. platsbrist ska du välja oss. Vi vill fortsätta ligga i topp bland de medelstora förlossningsklinikerna i landet. Vi har ca 1600 förlossningar per år. Kliniken har ett nära samarbete med neonatalavdelningen på sjukhuset som tar emot barn från v 29. Vi har en obstetrisk mottagning men mycket bra ultraljudutrustning och söker dig som har god kunskap i ultraljudsdiagnostik. Vi arbetar för tidig hemgång och har en BB avdelning med 10 vårdplatser. Målet är att upprätthålla och förbättra vår goda kvalité.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens inom gynekologi/obstetrik och ultraljud. Du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta som en del i ett team med läkare, barnmorskor och undersköterskor. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och drivs av att arbeta med utveckling och förbättring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marianne Gertzell
  Verksamhetschef
  0455-734611
 • Lisa Karavida
  BLF
  0455-73 46 30

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-06.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.