Medicinsk sekreterare till Levnadsvanemottagningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Ohälsosamma levnadsvanor utgör en stor orsak till mycket av sjukligheten hos medborgarna i Blekinge. Därför har landstinget satsat på att inrätta en levnadsvanemottagning som syftar till att erbjuda patienter med svår levnadsvaneproblematik ett utökat evidensbaserat stöd. Mottagningen arbetar för att förbättra omhändertagandet och stötta målgruppen till att främja förändring av ohälsosamma levnadsvanor. Mottagningen är ett pilotprojekt och utgör en resurs till alla hälso- och sjukvårdsförvaltningar i landstinget. Verksamheten startade hösten 2016 och ska pågå under hela 2018 med förhoppning att kunna permanentas då projekttiden löper ut. Mottagningen tillhör Thoraxcentrum, Blekingesjukhuset, Karlshamn med lokaler i anslutning till hjärtmottagningen.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Deltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde snarast Omfattning: 50% dagtid
 • Tidsbegränsat till: 2018-12-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på levnadsvanemottagningen kommer du att arbeta med olika administrativt förekommande uppgifter. Du ansvarar för den administrativa servicen såsom registrering av uppföljningsdata, utskrift av diktat, brev och intyg. Viss journalföring förekommer. Arbetsuppgifterna inkluderar även receptionsarbete, svara i telefon, förrådsbeställning, post- och fakturahantering, skriva enklare minnesanteckningar, förbereda inför möten med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare. Du som söker har slutfört hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) eller motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet som medicinsk sekreterare.
Du är van att arbeta med digitala journalsystem, Excel, Outlook och Officepaket. Erfarenhet av arbete med NCS Cross är önskvärt.
Du har god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och ser möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Levnadsvanemottagningen präglas av en stark sammanhållning och ett stort engagemang vilket ställer stora krav på flexibilitet och en vilja att hitta lösningar på förekommande problem.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet

Upplysningar

 • Gerthi Persson
  Projektledare

  0734-47 12 47
 • Marita Sideström
  Avdelningschef
  0455-73 51 32
 • Christina Heideman
  Medicinsk sekreterare
  0455-73 68 92

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-22.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.