Distriktssköterskor/ Sjuksköterskor till Samaritens vårdcentral i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Samaritens vårdcentral i Karlshamn är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 14 800 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor, sjukgymnaster, medicinska sekreterare, receptionist samt arbetsterapeut.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Samaritens vårdcentral är sedan den 1 augusti 2017 en utbildningsvårdcentral för distriktsläkare.

Vi söker nu sjuksköterskor för ett vikariat på cirka 1 år 100 % och två tillsvidaretjänster 100 %. Är du en av dem som blir våra nya medarbetare på Samaritens vårdcentral?

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. En anställning är vikariat under cirka 1 år och två är tillsvidareanställningar.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med oss på vårdcentralen arbeta med att lösa uppdraget som Hälsovalet har gett oss. I detta ingår för din del bland annat att göra medicinska bedömningar i vår mottagning för akuta obokade besök, att omhänderta akut sjuka patienter såsom hjärtpatienter, akuta bukar, sårskador samt patienter med frakturmisstanke, telefonrådgivning samt övrigt mottagningsarbete.

I arbetet ingår idag viss helgtjänstgöring (1-2 helger/år) vid vår Jourcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete samt vana att göra medicinska bedömningar av akut sjuka patienter.

Du har en positiv personlighet, ett starkt engagemang med patienten i fokus och en god samarbetsförmåga, för du är en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Eva Börjesson Borg
  Avdelningschef
  0454-732740
  0734471530

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.