Systemadministratör till telefoniavdelningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Telefoniavdelningen ingår i affärsområde Teknik som ansvarar för förvaltning och utveckling av IT-service, IT-infrastruktur, Telefoni, fastighetsdrift/ underhåll och elektronisk tjänstelegitimation.

Telefoniavdelningen ansvarar för landstingets telefonister, telefoni samt elektronisk tjänstelegitimation. Avdelningen har ca 20 medarbetare och ger service till medborgarna och till landstingets verksamheter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I takt med att landstingets medarbetare strävar mot ett mer digitaliserat och flexibelt arbetssätt kommer antalet mobila enheter att öka. För att kunna möta denna förändring behöver vi förstärka inom avdelningen.

Du kommer arbeta med systemadministration och support inom telefonitjänster samt våra tjänster för elektronisk tjänstelegitimation där även passagetjänster ingår. Vi möter kunden i vår support både via telefon som personliga möten.

Vi supporterar många telefonitjänster, svarsköer, 5000 telefoner, medicinska larm m.m. och inledningsvis kommer stor del av dina arbetsuppgifter innebära att supportera våra användare till mobiltelefoner och surfplattor.

Inom uppdraget för elektronisk tjänstelegitimation är du med i framtagandet av ID-kort samt styrning av behörigheter för passage.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av administration, gärna med inriktning inom telefoni eller IT. Vidare så förväntas du ha god datakunskap samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är teknikintresserad, har lätt för att samarbeta och van vid att kunna ta ett stort eget ansvar. Vidare har du känsla för en god service, kan snabbt prioritera om efter omständigheterna och är noggrann.

B-körkort är ett krav.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Magnus Andersson
  Avdelningschef telefoniavdelningen
  0455-736997
  0734-471831
 • Marie-Louise Albertsson
  Vision

  0455-734199

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.