Är du den sjuksköterska vi söker till Infektions- och hudkliniken?

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning samt patientadministration. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns också kopplade till kliniken.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vårdavdelning 61 har 24 vårdplatser fördelade på tre arbetslag. Varje arbetslag består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och arbetar tätt tillsammans. Patienterna vårdas för diverse infektioner, till exempel lunginflammation, blodförgiftning och tuberkulos. På avdelningen vårdas även inneliggande öron-, ögon- och hudpatienter.

Anställningen omfattar för närvarande tjänstgöring dag, kväll och helg samt en natt på 15 veckor eller enbart nattjänstgöring.

Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens och har en arbetsledande roll. Möjligheten finns att på arbetstid så småningom vidareutbilda dig och läsa 15 högskolepoäng inom infektionssjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektions- och hudsjukdomar och vill bli en del av Infektionsklinikens glada gäng och vara med och utveckla den framtida infektionssjukvården.

Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du är engagerad och positiv. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och tycka om utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Helena Strömberg
  Avdelningschef avd 61
  0455-73 44 53
 • Carina Lindborg
  Sjuksköterska
  0455-73 44 22
 • Marie Jonasson
  Vårdförbundet
  0455-734455

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-09.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.