Barnlots, Kallinge vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Kallinge/Bräkne Hoby vårdcentraler ingår i Hälsoval och är två av de landstingsägda vårdcentralerna i landstinget Blekinge. Vi har cirka 11 200 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, medicinska sekreterare, psykolog och psykoterapeut.

1:a linjen för barn- och ungas psykiska hälsa utgår från Kallinge Vårdcentral. Verksamheten är länsövergripande och tillgänglig på flera vårdcentraler i länet. Vi ska nu utöka vårt uppdrag med att även verka som Barnlots och behöver därför bli fler medarbetare. Barnlotsen är ett led i att säkerställa att barn och unga får rätt kontakt för en första bedömning av hälsotillståndet och eventuellt vårdbehov.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

1:a linjen för barn- och ungas psykiska hälsa erbjuder bedömning, stöd och behandling på individ- och familjenivå. Barnlotsens funktion blir att lotsa barn och unga (och deras vårdnadshavare) rätt i vårdkedjan genom att ha kännedom om vilka stöd- och behandlingsinsatser som finns att erbjuda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, psykoterapeut eller psykiatrisjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

  • Helena Jardbrink
    Avdelningschef
    0734-471495

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-24.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.