Medicinsk sekreterare till Trossö vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att bedriva en primärvård av god och säker kvalitet, där patientens behov och teamarbete står i fokus.

Trossö vårdcentral finns i centrala Karlskrona. Här arbetar familjeläkare, distriktssköterskor, äldresjuksköterska, BVC-sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och medicinska sekreterare.
Förutom läkarmottagning bedrivs specialistsjuksköterskemottagningar inom astma/KOL, diabetes, livsstil, äldre och barnhälsovård.
Trossö vårdcentral står inför en större förändring, där du har möjlighet att vara med och skapa framtidens Trossö vårdcentral.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina arbetsområden kommer främst att vara dels journalskrivning i System Cross och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter inklusive kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH-utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare med goda språkkunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du skall vara ansvarfull och noggrann.
Erfarenhet av vårdcentralsarbete och NCS vårdssystem är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga förmågor såsom bemötande, servicekänsla och samarbetsförmåga.

Upplysningar

 • Laila Gustafsson
  Avdelningschef
  0455-73 57 63
  0734-47 13 25
 • Carola Aronsson
  Vision
  0455-735760

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-27.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.