Specialist i Gastroenterologi

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinge är ett av de mindre landstingen med korta beslutsvägarna, ett gott sammarbetsklimat, påverkansmöjligheter och hög grad av delaktighet bland medarbetarna.
Medicinklinken är sjukhusets största klinik bestående av ett tiotal sektioner/medicinska specialiteter med verksamheter både i Karlshamn och Karlskrona. Gastrosektionen är en av våra sektioner med tre specialist-/överläkartjänster. 1-2 ST-tjänster och två sjuksköterskor som tillsammans utgör ett trevligt och välfungerade team.
Vi söker nu Dig som vill vara med och vidareutveckla den gastroenterologiska verksamheten inom kliniken.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetstuppgifterna består av sedvanligt mottagnings- och avdelningsarbete, konsultverksamhet, kolo- och gastroskopier och deltagande i klinikens jouruppdrag.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket med specialistkompetens inom internmedicin och gastroenterologi .

Som person har du lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 77 20
 • Agnieszka Wagner
  Sektionsansvarig överläkare
  0455-73 47 04

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30.

Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.