Sjuksköterskor till PIVA/PAKA

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Psykiatriska akutvårdsavdelningen samt intensivvårdsavdelningen har hela Blekinge län som sitt upptagningsområde och har ansvar för den akuta, specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen. Vi finns i Karlskrona, där vi har mottagning och vårdavdelningar. PAKA, psykiatriska akutvårdsavdelningen är en avdelning med 6 vårdplatser, PIVA, psykiatrisk intensivvårdsavdelningen har 4 vårdplatser. Personalen tjänstgör på bägge avdelningarna.
På PIVA / PAKA arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår arbetsmiljö bland annat genom att ha tydliga rutiner för incidenter, kontinuerlig handledning, bemötande-utbildning och etiska möten. I gruppen lär vi av varandra i det dagliga arbetet och det är i gruppen och hos chefen du får stöd. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet där våra medarbetare är engagerade och delaktiga i förbättringsarbeten.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vill du ingå i vårt team som möter patienter i krissituationer och ser utmaningen i att jobba från det akuta till tillfrisknande? Du kommer arbeta i team bestående av läkare, psykiatrisjuksköterskor, skötare/underskötare, och kuratorer. Vi är ca 40 anställda som jobbar dygnet runt.

Arbetsuppgifterna innebär dels utåtriktat arbete där du ger medicinskt och medmänskligt stöd på mottagning, avdelning, och genom telefonrådgivning till patienter, anhöriga och till olika kommunala verksamheter, dels provtagning och medicinutdelning. Samtal där kontakten med patient såväl som med närstående är en viktig del i arbetet - allt för att stödja personen i sin vardag.

Vi tillämpar verksamhetsstyrda, individuella scheman.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska.
Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Erfarenhet av akutpsykiatrisk vård är en fördel. Arbetet är omväxlande och tempot i arbetet kan variera under arbetspasset vilket gör att du som söker bör ha en hög grad av flexibilitet. Den person vi söker ska ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Du ska ha en positiv syn på tillvaron samt en hög grad av självinsikt. Arbetet kan stundtals vara psykiskt och fysiskt belastande då vi arbetar inom akut psykiatri.
Stor vikt läggs vid personligt lämplighet.
Körkort är en fördel då arbetet kan innebära vissa transporter.

Upplysningar

 • Torbjörn Lindberg
  Avdelningschef
  0455-73 58 94
  E-post: Torbjörn Lindberg
 • Anders Pagels
  Vårdförbundet
  0455-73 10 40

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.