Undersköterska till ortoped/kirurgisk avdelning Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona.
Ortoped/kirurgiska avdelningen tillhör Ortopedkliniken, Blekingesjukhuset. Avdelningen har 22 vårdplatser för planerad vård av ortopediska och kirurgiska patienter. Alla yrkeskategorier arbetar mot samma mål vilket är: En nöjd och välinformerad patient med en effektiv och patientsäker vårdtid. Vi är till för patienten.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning och du bör därför ange dina löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor såsom preoperativ och postoperativ vård. Det är viktigt att kunna stötta och motivera patienterna i deras mobilisering efter operation. Avdelningen har en god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa. På ortoped/kirurgen är vi måna om varandra och noga med teamkänslan. I nuvarande organisation är avdelningen stängd 8-10 veckor/år. Då arbetar man på ortopedavdelning 37 Blekingesjukhuset Karlskrona. Rotationstjänstgöring gäller.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska. Erfarenhet av vårdavdelning är meriterande. Du som söker ska ha ett genuint intresse för att arbeta på en opererande avdelning för planerad vård. Du skall vara stresstålig och kunna ha många bollar i luften samtidigt förmåga att organisera och planera väl. Vi är en avdelning som jobbar aktivt med studenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Catarina Fast
  Avdelningschef Ortoped/Kirurgisk Vårdavdelning
  0454-73 24 49
 • Anette Jönsson
  Kommunal
  0454-73 24 51

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-16.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.