Sjuksköterska till ambulansen i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vill du vara med och ta nästa steg för att utveckla den prehospitala verksamheten i Blekinge? Då är du välkommen att söka till oss!

Blekinge har drygt 150 000 invånare. Här finns ett sjukhus, Blekingesjukhuset, med verksamhet på två orter, Karlskrona och Karlshamn. Verksamheten består förutom av ambulanser även av bedömningsbilar. Bedömningsbilarna bemannas med en sjuksköterska i varje fordon. Lättvårdsambulanser kommer att starta upp under 2018.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla ambulanssjukvården i Blekinge. Verksamheten står inför spännande utmaningar där nya arbetssätt skall implementeras och där ständiga förbättringar av den befintliga verksamheten är en förutsättning för att möta framtiden. Ny ambulansstation kommer att vara klar under 2019 i Karlshamn.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom den prehospitala sjukvården. I den prehospitala vården möter du många olika tillstånd och patienter. Arbetet med personcentrerat förhållningssätt har påbörjats.

Tjänstgöring enligt schema, verksamheten pågår dygnet runt.

Kvalifikationer

1. Leg sjuksköterska
2. Minst B-körkort högre behörighet meriterande
3. Minst två års erfarenhet av akutsjukvård (ej ambulanssjukvård).
4. Medicinska krav motsvarande innehav av körkort med högre behörighet (buss, lastbil)

Övrigt: vidareutbildning inom ambulans, narkos eller IVA är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna, såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer. Du kan hantera stress och trivs med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. Du skall uppfylla kraven enligt ovan. Vid anställning kommer ett fystest att göras och simkunnighet skall kunna intygas.

Upplysningar

 • Martin Sevestedt
  Avdelningschef
  0454-732121
 • Jessica Hansson
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 10 00 vx
 • Mia Ovander
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 10 00 vx

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-18.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.