Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör, Specialisttandvården, Blekingesjukhuset Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Specialisttandvårdens avdelning för de odontologiska specialiteterna parodontologi, pedodonti, oral protetik och endodonti på Blekingesjukhuset i Karlskrona är en av fyra avdelningar inom folktandvårdens specialisttandvård i Blekinge. Avdelningen arbetar med planerad, högspecialiserad tandvård för barn och vuxna inom de fyra ämnesområdena med hela Blekinge som upptagningsområde.

Här arbetar medicinsk sekreterare/vårdadministratör i ljusa lokaler måndag tom fredag utan jour eller helgberedskap. Varje arbetsdag börjar med ett morgonmöte för att belysa dagens utmaningar, för att hitta förbättringar och för att skapa korta beslutsvägar. Vi ser oss alla som viktiga pusselbitar i det som vi gemensamt skapar och utvecklar på vår arbetsplats. Vi söker nu en yrkeskollega till vår medicinska sekreterare – är det du?

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare/vårdadministratör såsom journalskrivning i LifeCare Dental, patientregistrering, bokning/bevakning, posthantering, remisshantering, kvalitetsregistrering och diagnosregistrering. Receptionsarbete med kassahantering kan förekomma.

Vi är speciellt stolta över att kunna erbjuda följande;
• En mycket god arbetsmiljö som vi värnar om tillsammans
• Massage
• Individuell kompetensutvecklingsfond som möjliggör utbildning och förkovran
• Friskvårdsprogram
• En öppen, kommunikativ och professionell arbetsplats
• Dagliga morgonmöten med sekreterare och assisterande personal

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd utbildning i Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning eller vårdadministratörsutbildning. Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. Tidigare yrkeserfarenhet inom tandvård ses som en merit.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-17.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Intervjuer planeras till vecka 29

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.