Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen Blekingesjukhuset Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Röntgenkliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter, Karlskrona och Karlshamn. Vi arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är: Att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna med ny maskinpark inom konventionell röntgen (upphandling pågår), ultraljud, interventioner, magnetkamera, Spect-Ct, datortomografer, extern röntgen och en CBCT. RIS/PACS från Sectra är vårt informationssystem. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Vi är ca 100 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega som vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund -engagemang, kvalitet och samarbete.
Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde snarast.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiologi. Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, vill ta ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

 • Pernilla Svanberg
  Avdelningschef Röntgen Karlskrona
  0455-735040
  E-post: Pernilla Svanberg
 • Lise-Lotte Palmberg
  Stf avdelningschef Röntgen Karlskrona
  0455-735030
  E-post: Lise-Lotte Palmberg
 • Gunilla Sandén
  Vårdförbundet Karlskrona
  0455-735055
 • Helen Wilhelmsson
  Vårdförbundet Karlskrona
  0455-735055

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.