Arbetsterapibiträde/Rehabiliteringsassistent till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Har du intresse av ett stimulerande och omväxlande arbete? Vi erbjuder ett meningsfullt och utvecklande arbete där din insats är mycket betydelsefull för individen och dennes rehabilitering.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du har din placering på arbetsterapiavdelningen, Blekingesjukhuset Karlskrona. På avdelningen finns idag en avdelningschef, tio arbetsterapeuter, tre arbetsterapibiträden och en teknisk instruktör. Tjänsten innebär att arbeta med rehabilitering där aktiviteter är ett behandlingsmedel. Det kan handla om Aktiviteter i det dagliga livet (ADL) inkl. trädgårdsaktiviteter samt olika skapande aktiviteter. Arbetet sker i nära samarbete med patientens behandlande arbetsterapeut och du träffar patienter både individuellt och i grupp. Rehabiliteringen utgår från varje persons individuella behov och syftar till att ta tillvara på och utveckla fysiska, psykiska och sociala funktioner, färdigheter och förmågor i vardagen. Insatser och behandlingstid varierar beroende på behov och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. I tjänsten ingår journalföring, inköp av arbetsterapimaterial samt ansvar och skötsel av viss utrustning/lokaler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad rehabiliteringsassistent, aktiveringspedagog med inriktning rehabilitering, undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rehabilitering och intresse av att arbeta med olika aktiviteter. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har ett engagemang för att anpassa och utveckla aktiviteter som kan användas i rehabiliterande syfte. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Erfarenhet och utbildning inom rehabiliteringsområdet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är välkommen att kontakta oss vid frågor. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.