Sjuksköterskor till Medicinkliniken, avd. 57 i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärka medicinavdelning 57 med två sjuksköterskor. Avdelningen har 23 vårdplatser med inriktning lungmedicin, palliativmedicin, njure och diabetes. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom de olika specialiteterna. Vi arbetar aktivt med att fortbilda medarbetarna inom olika områden. Exempel på pågående utbildningar är kurser i användande av hemventilatorer och noninvasivt andningsstöd typ Bi-level. Vi har medarbetare som deltar i fristående kurs i Nefrologi, 22,5 poäng. Det pågår kurser/fortbildning inom Palliativmedicin samt medicinklinikens egen kurs i invärtes medicin som sträcker sig över 1,5 år.
Det finns även en lungdagvårdsavdelning kopplat till avdelningen, här arbetar specialutbildad personal med diagnostisering och behandling av olika lungsjukdomar. Den Palliativa sektionen av avdelning 57 har även kontakt med det Palliativa teamet som sköter de palliativa patienterna i deras hemmiljö.
Vi har också ett stort intresse för friskvård. Friskvårdsgruppen är aktiv inom flera olika träningsformer allt ifrån promenader till swim-run och andra typer av motion/motionslopp.
Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings- och utvecklingsarbete där du är välkommen att delta om intresse för detta finns.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Thomas Johnsson
  Avdelningschef
  0455-734794
 • Annie Niklasson
  Vårdförbundet
  0455-73 4800
  E-post: Annie Niklasson
 • Anita Kelmendi
  Vårdförbundet
  0455-734800
  E-post: Anita Kelmendi

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.