Semestervikariat fysioterapeut till Rehabkliniken, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser samtliga behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar samt bedriver specialiserad öppenvård. Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Hos oss på rehabiliteringskliniken får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Vi arbetar aktivt med Landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Ett räddat liv ska också levas.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
 • Varaktighet: 3-6 månader
 • Tillträde: Semestervikariat med eventuell möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse, så snart som möjligt.
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-12
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut inom slutenvård. Arbetsuppgifterna inriktas i första hand på att motverka postoperativa komplikationer, motivera patienterna till egen träning och prova ut hjälpmedel. Vi arbetar just nu med avdelningens semesterplanering, vilken är avgörande för var du kommer att jobba. Din placering kan komma att bli inom alla verksamhetsområden på sjukhuset. Du får en god introduktion och stöttning av äldre kollegor.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Så snart du fått din legitimation blir titeln Fysioterapeut. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Upplysningar

 • Ola Ryttberg
  Avdelningschef
  0455-73 50 05
  E-post: Ola Ryttberg
 • Kerstin Lindblad Åman
  Fysioterapeuterna
  0455-73 49 97

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-15.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande allt eftersom de kommer in, så dröj inte med ansökan om du är intresserad.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.