ST-läkare till Kliniskt fysiologiska kliniken, Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Kliniskt fysiologiska kliniken utför patientnära funktionsdiagnostik på barn och vuxna inom ett flertal områden. Vi utför nuklearmedicinsk hjärt-/njur-/gastrointestinaldiagnostik med SPECT-CT-teknik, ultraljudsdiagnostik avseende hjärta och kärl som TTE, TEE, stresseko, barneko samt kärldiagnostik som bl a fistelbedömningar. Vi utför även arbetsprov, ortostatiskt prov, urodynamik, esophagusmanometri, spirometri och neurofysiologiska undersökning såsom ENG, EMG och EEG. Tillsammans med röntgenkliniken bedriver vi hjärt-MR-verksamhet.
Kliniken utför ca 20 000 undersökningar per år. Totalt är det 25 medarbetare på kliniken, varav fem läkare och vi har nu möjlighet att erbjuda ytterligare en ST-tjänst.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Vi arbetar med modern utrustning i nyligen renoverade lokaler. Vi har precis installerat en ny SPECT-CT-kamera samt köpt ny ultraljudsapparat för kärlundersökningar. Upphandlingar pågår för närvarande avseende nya hjärt-EKO-maskiner samt lungfunktionsutrustning och ergospirometri. Vi har ett nära samarbete med kollegor både inom och utom kliniken och i tjänsten ingår bl a att delta i konferenser tillsammans med kardiologer, narkosläkare och thoraxkirurger. Thoraxcentrum utför även arytmiablationer samt TAVI-ingrepp. Kliniskt fysiologiska kliniken deltar i denna verksamhet med bl.a. TEE-undersökningar.
Landstinget Blekinge är mycket positivt inställt till forskning och erbjuder goda förutsättningar för detta. Det pågår redan forskningsprojet på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är tidigare tjänstgöring inom klinisk fysiologi. Du ska ha stor intresse för kliniskt fysiologisk diagnostik.
Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbete med kollegor både inom och utom kliniken.
Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att skapa kontakter, är kommunikativ och empatisk.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-09.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.