Administrativ assistent till Röntgenavdelningen i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. RIS/PACS från Sectra är vårt informationssystem. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna med ny maskinpark inom konventionell röntgen (upphandling pågår), ultraljud, interventioner, magnetkamera, Spect-Ct, datortomografer, extern röntgen och en CBCT. Verksamheten bedrivs mestadels dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Vi är ca 100 medarbetare på kliniken och vi ser fram emot att få dig som ny kollega.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.
Som administratör hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom bla. tidsbokning, telefonrådgivning, receptionsarbete och andra riktade administrativa uppgifter. Kvällstjänstgöring kan förekomma. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller medicinsk sekreterare eller har annan utbildning och kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer är likvärdiga. Vidare ska du ha erfarenhet av antingen receptionsarbete eller telefonrådgivning. Tidigare arbete med informationssystemet RIC/PACS är meriterande.
Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål, vill ta ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Pernilla Svanberg
  Avdelningschef Röntgen Karlskrona
  0455-735040
  E-post: Pernilla Svanberg
 • Lisbeth Håkansson
  Avdelningschef vårdadminstration
  0455-73 50 29
  E-post: Lisbeth Håkansson
 • Ylva Håkansson
  Vision Karlskrona
  0455-735032
 • Carina Wigren
  Kommunal Karlskrona
  0455-735055

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.