Ekonomiassistent

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.
Tjänsten som ekonomiassistent är placerad under redovisningsavdelningen. Avdelningen är organisatoriskt placerad inom Landstingsservice med uppdrag att stödja och serva hela Landstinget Blekinge inom redovisningsområdet. Vi finns på Wämö Center i Karlskrona.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Enligt ö.k
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på redovisningsavdelningen får du arbeta med olika ekonomiuppgifter. Tjänsten är i första hand kopplade till patientadministration och kassaredovisning där vi bland annat arbetar med kundreskontran, kontoavstämningar, utbetalning av sjukresor, kassaredovisningar, bokföra Landstingets inbetalningar, utbetalning till privata vårdgivare bemanning av helpdesktelefon under telefontid. I arbetet ingår interna och externa kontakter samt tolkning och tillämpning av Landstingets regelverk kring patientavgifter. Du deltar aktivt i förbättringsarbete och utveckling av processer. Du står för ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap och upprätthåller ett gott samarbetsklimat med hög servicenivå såväl internt som externt. Andra arbetsuppgifter inom redovisningsavdelningen kan också förekomma.

Kvalifikationer

Du skall ha ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, alternativt högskoleutbildning inom ekonomi. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetet är i hög grad serviceinriktat, varför ett positivt förhållningssätt tillsammans med god samarbetsförmåga, flexibelt och strukturerat arbetssätt är en förutsättning för att trivas och lyckas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Upplysningar

 • Jeanette Sisins
  Avdelningschef
  0455-73 41 58
  0734-47 19 34
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82
 • Anders Johnsson
  Jusek/SACO
  0455-734201

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.