Utbildningsantällning för sjuksköterska med inriktning distrikt Olofström vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Olofströms vårdcentral har cirka 6000 listade och ingår i Hälsoval Blekinge och här är vi cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vi har också en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktsköterskemottagning i Kyrkhult. Vi har specialistsköterskemottagning inom diabetes, astma/kol/rökavvänjning och barnhälsovård och det är först och främst till dessa områden som vi söker kompetens. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde som specialistsjuksköterska sker efter avslutad godkänd utbildning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstinget Blekinge satsar på utbildningsanställning med akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor med syfte att ytterligare höja kompetensen inom prioriterade områden för bättre omhändertagande av våra patienter.

Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställning pågår under studietiden, och du har månadslön som sjuksköterska under tiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön enligt gällande kollektiv avtal.

Efter avslutad och godkänd utbildning placeras du på Olofströms vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogram med inriktning Distriktsköterska med start hösteterminen 2018.
Vi söker dig som är legitimerad och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogram med inriktning Distriktssköterska med start höstterminen 2018.

Observera att sista ansökningstiden för universitetsstudier är den 2018-03-15.
Sjuksköterskor som antas till utbildningen i närområdet prioriteras till denna anställning.

Du har en driv kraft att arbeta med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till den verksamhet du kommer att arbeta i.
Som person har du förmågan att se helhet, arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Det är en meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Agneta Sjöstrand
  Verksamhetschef
  0456-73 11 80
  0734-47 15 90

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.