Sjukgymnast/Fysioterapeut och Arbetsterapeut , Geriatriska avd. 36

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: 20170601 eller enligt ö.k
 • Tidsbegränsat till: 2017-09-03
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi framför allt höftfrakturer och 8 med medicinsk inriktning.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder skall vi tillsammans forma en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett holistiskt perspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans bidra till patientens bästa. Vi arbetar enligt PULS konceptet på avdelningen.
På avdelningen arbetar 2 sjukgymnaster/ fysioterapeuter och 2 arbetsterapeuter.

Som sjukgymnast/fysioterapeut utför du bl.a. fallriskbedömningar och balanstester. Du ansvarar för patientens rehabilitering, upprättar behandlingsserier och deltar aktivt i vårdplaneringar. I arbetet ingår också att instruera övrig personal och anhöriga i olika moment.
Som arbetsterapeut ansvarar du för att patientens hjälpmedelsbehov tillgodoses och att ADL-bedömning ligger till grund för säker hemgång. Då många patienter kan komma att svikta kognitivt finns behov av MMSE-SR bedömningar. Du ansvarar även för att patientens hemmiljö är känd och att aktuella utredningar är gjorda inför vårdplanering. Utbildning av personal ingår i tjänsten.
Vi samarbetar nära kommun och primärvård för en trygg och säker hemgång från sjukhuset. Andra samarbetspartners är Hjälpmedelscentralen och Ortopedtekniska avdelningen.
När du anställs hos oss har du tillgång till ett mycket välutrustat gym.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut/ arbetsterapeut. Du som söker ska ha ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Tidigare erfarenhet av arbete med dessa patienter och i team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan.

Upplysningar

 • Charlotta Nyström
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
  E-post: Charlotta Nyström
 • Emelie Olsson
  Sjukgymnast

  0701-30 74 33
 • Joakim Niklasson
  Sveriges Arbetsterapeuter
  0455- 73 56 35

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-01.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.