Semestervikariat undersköterska till Trossö vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Trossö vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 8500 listade patienter och är cirka 25 medarbetare såsom distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare och utbildningsläkare som arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
 • Tillträde: Vikariat juni-augusti, sommaren 2017.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På Trossö vårdcentral kommer du att ingå i ett team av fyra undersköterskor. Du kommer att främst arbeta inom följande områden; laboratorium, assistans till läkare, reception och blodtrycksmottagning.

Arbetsuppgifterna inom laboratorium innebär provtagningar, analys, omhändertagande av prover, packa och skicka. Assistans till läkare kan till exempel vara olika slag av undersökningar, operationer och rektoskopier. Reception innebär att du välkomnar våra patienter, registrerar och tar betalt. Blodtrycksmottagning bedrivs självständigt under en eftermiddag per vecka.

Andra uppgifter är sterilhantering av instrument, förrådsbeställning, textilier, förband med mera och att inleverera varor i systemet.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Erfarenhet av mottagningsarbete och/eller erfarenhet av primärvårdslaboratorium samt reception är meriterande. God datorvana krävs, och talar du flera språk är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Tempot är ofta högt och för att du ska trivas hos oss bör du vara flexibel, det vill säga ha förmåga att arbeta med flera olika saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter.

Målmedvetenhet med ett positivt tänkande, att du är ansvarsfull och noggrann och har ett starkt engagemang är viktigt för oss. Du ska ha patienten i fokus och en god samarbetsförmåga, för du är en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team.

Upplysningar

 • Laila Gustafsson
  Avdelningschef
  0455-73 57 63
  0734-47 13 25

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.