Tandsköterska, Specialisttandvården Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vi söker nu en tandsköterska till oral protetik vid specialisttandvården Blekingesjukhuset i Karlskrona. Vid avdelningen P3e bedrivs specialisttandvård för barn-ungdomar och vuxna inom området, pedodonti, parodontologi, protetik och endodonti. Avdelningen har 25 medarbetare och behandlar remitterade patienter från länets folktandvårds-och privattandläkare samt från sjukvården. I nära anslutning till P3e finns också specialiteterna käkkirurgi, odontologisk röntgendiagnostik, klinisk bettfysiologi och orofacial medicin.
Team oral protetik har idag 3 övertandläkare, tre tandsköterskor och en medicinsk sekreterare.
Rekrytering av en ST-tandläkare och ytterligare en övertandläkare pågår.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din basplacering på oral protetik men kan också få möjlighet att arbeta inom alla 4 specialiteterna vid P3e. I tjänstgöringen ingår assistans, administrativa uppgifter och än så länge fortfarande sterilarbete, vilket dock kommer att försvinna under hösten 2018 då sterilen kommer att bemannas. Även självständigt kliniskt patientarbete förekommer.
Vi är öppna för att diskutera reducerad arbetstid vid önskemål.
Finns intresse för vidareutbildning till specialisttandsköterska inom oral protetik finns det möjligheter. Samtliga 3 tandsköterskor som arbetar på protetik idag kommer att påbörja sin specialistutbildning till hösten 2018
Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer till både patienter och medarbetare och som vill ingå i vår positiva och framgångsrika arbetsgrupp.
Vårt mål är att behålla en arbetsplats med en hög grad av samhörighetskänsla och god kommunikation där vi utvecklas både som yrkesmänniskor och individer

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning
Väl vitsordad erfarenhet som tandsköterska.
Erfarenhet av protetik och kunskaper om tandvårdsstödet är en merit
Initiativkraft och aktivt ansvarstagande värdesätts.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort önskvärt
Vi tillämpar fortlöpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att vara tillsatt innan ansökningstidens utgång.

Upplysningar

 • Göran Palm
  Avdelningschef
  0455-73 10 87
  070-4928349
  E-post: Göran Palm
 • Ingmari Österström
  Administrativ Samordnare
  0455-73 10 87
  E-post: Ingmari Österström
 • Camilla Olsson
  Vision

  0768-559794

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.