Vi söker Dig! Läkare till ungdomsmottagningen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ungdomsmottagningen i Blekinge är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till ungdomar upp till 26 år. På ungdomsmottagningar arbetar barnmorska, sjuksköterska, kurator och läkare. Samverkan med andra vårdgivare och kommunala verksamheter ingår också i arbetet. Det finns ungdomsmottagning i samtliga 5 kommuner, i dagsläget arbetar 15 personer inom verksamheten.
Ungdomsmottagningen i Blekinge är HBT-diplomerade och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetet på ungdomsmottagningen är hälsofrämjande inom framför allt sexuell och reproduktiv samt psykisk hälsa men även generellt inom olika livsstilsområden. Som läkare på ungdomsmottagningen arbetar Du med att diagnostisera och behandla olika sjukdomstillstånd inom verksamhetens uppdrag. Kunskap om den fysiska och psykologiska utvecklingen under ungdomsåren, samt om psykosomatiska problem är väsentligt för läkararbetet på ungdomsmottagningen. I arbetet ingår att tillsammans med chef lägga upp rutiner för det medicinska arbetet och bidra till verksamhetens utveckling. Du ansvarar även för viss medicinsk fortbildning inom arbetsgruppen.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper
Körkort erfordras

Upplysningar

  • Agnes Lindeberg
    Verksamhetschef
    0734-47 14 30

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.