Barnmorska Gyn-mottagningen Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare. Vår vision är "livskvalité för dig, vårdkvalité för oss". För att uppnå det vill vi ständigt förbättra oss. Välkommen till vårt vackra län, med närhet till kust och hav.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsättning sker löpande.
 • Tidsbegränsat till: 2019-09-30
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete, där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning, eget mottagningsarbete såsom prolapsmottagning, dysplasiuppföljning , infertilitetsmottagning och även möjlighet att utveckla andra egna mottagningar. Vi har även en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi såsom slyngkoniseringar och hysteroskopier.

Kvalifikationer

Leg barnmorska.
Vi vill att du är flexibel, intresserad av utvecklingsarbete och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av gynmottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  0454-732275
 • Anna Myrén
  Vårdförbundet

  E-post: Anna Myrén

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-19.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24