Semestervikariat städerska, Landstingsservice Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 20

Arbetsuppgifter

Landstingsservice har tre städavdelningar som ansvarar för samtliga förvaltningars lokalvård, vilket innebär dagligstädning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Tjänsten innebär att du kommer vara en del i en arbetsgrupp vars uppgift är att upprätthålla de hygienkrav som är uppsatta för Landstingets lokaler. Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde. Till förfogande har du, modern städutrustning, rutinbeskrivningar, kombimaskiner och mångårig kompeten hos den övriga personalen.

Vi söker semestervikarier till både Karlskrona och Karlshamn. Ange i ansökan på vilken ort du önskar arbeta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning. Du ska kunna behärska svenska tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande.

Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen.

Vi ser gärna att du som söker har körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Anne Hedlund
  Avdelningschef
  0455-73 43 42
 • Birgit Johansson
  Avdelningschef
  0455-73 43 49

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24