Sjuksköterskor natt till Geriatisk avd. 36

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde: 2018-01-15 eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi, framför allt höftfrakturer, och 8 med medicinsk inriktning. Grundbemanning på natten är 3 sjuksköterskor. Önskeschema tillämpas.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

Sedan september 2015 arbetar vi enligt PULS-konceptet. Ett arbetssätt som arbetar med korta kärnfulla möten med alla yrkeskategorier samlade och mer tid till arbetet nära patienterna. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPfrpvNPtxmc&h=TAQHFZ__5

På avdelningen arbetar geriatriker, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med patienten i centrum. Tillgång finns till kurator. Som sjuksköterska bidrar du med din yrkesspecifika kompetens till teamet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan.

Upplysningar

 • Charlotta Nyström
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
  E-post: Charlotta Nyström
 • My Almqvist
  Avdelningschef
  0455-73 56 31

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24