Legitimerade sjuksköterskor sökes för tillsvidareanställning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi att utveckla arbetssätt och teknik och bygga nya lokaler för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som alla på landstinget kommer att vara en del av. Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor eller dig som tar din examen under första halvåret 2018.

I Landstinget Blekinge är det lätt att utvecklas och möta nya möjligheter och utmaningar. Men för oss betyder karriär inte nödvändigtvis att gå vidare till att bli chef. Du kan också vidareutbilda dig, exempelvis till specialistsjuksköterska samtidigt som du jobbar. Det ger dig stora möjligheter att bredda din egen kompetens eller specialisera dig och utvecklas inom nya områden.

Vi arbetar kontinuerligt för att ge dig och dina kollegor bra villkor och möjligheter. Du tar självklart del av de förmåner som alla som arbetar i Landstinget Blekinge har men som sjuksköterska har du också särskilda förmåner som introduktion, kompetensutveckling och nattarbetstid.

Blekinge är också en pärla som boende- och livsmiljö. Här har du havet, skärgården och skogen inpå knuten. Kombinationen av meningsfullt arbete och positiv livsmiljö ger goda möjligheter att finna balans i tillvaron. Därmed kan du både göra gott och leva gott.
För att livet är viktigt

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 30

Arbetsuppgifter

Du kommer antingen att jobba inom Blekingesjukhuset eller Psykiatrin. I din ansökan har du möjlighet att ange dina önskemål och vi kommer att försöka tillgodose dessa i den mån verksamheten tillåter.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar.

All verksamhet bedrivs både i Karlshamn och i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2018. Om du tar din examen under första halvåret 2018 så visstidsanställs du som undersköterska tom 31 augusti 2018. När du inkommit med en giltig svensk legitimation som sjuksköterska omregleras anställningen till en tillsvidareanställning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Tove Mantzakanis
  Rekryteringssamordnare
  0455-73 40 56
  0734-47 14 21
  E-post: Tove Mantzakanis

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-10.

Rekrytering sker löpande.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24