Logistiker

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

För att förverkliga vår vision arbetar vi tillsammans med stöd av en gemensam värdegrund. Den beskriver den gemensamma grund vi vill skapa i Landstinget Blekinge. Värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Avdelningen för utvecklingsstöd, inom affärsområde verksamhetsstöd, består av 10 medarbetare inom olika professioner såsom vård, miljö, kvalitet, säkerhet, systemförvaltning samt logistik. Till avdelningen söker vi nu ytterligare en logistiker.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Övergripande för tjänsten som logistiker är att utveckla och förbättra effektiv logistik i landstingsservice processer.
Inom landstingsservice, avdelningen för utvecklingsstöd, kommer du att arbeta på strategisk och operativ nivå, samt ansvara för att samordna och leda förbättringsarbete inom logistik. Du ska kunna vara med och leda och utveckla verksamheten in i framtiden men också ta hand om vardagens händelser. En av de största utmaningarna landstingsservice står inför är att vara med i genomförandet av Framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge och i det byggnationer för ändamålsenliga lokaler. I detta arbete behöver vi logistiker som bidrar med kunskap om smarta logistiska flöden för effektivare försörjning i vårdmiljöer.
Du kommer att arbeta med logistikfrågor inom landstingsservice ansvarsområden och som förvaltningschefens och affärsområdenas stödresurs bidrar du med relevant och viktig information till beslutsgrupper.

Du ska samverka på lokal, regional och nationell nivå, samt bevaka utvecklingsarbetet genom medverkan i olika nätverk. I uppdraget ingår att informera och ge metodstöd till berörda verksamheter i aktuella frågor rörande logistik.

Då nuvarande logistiker ska vara föräldraledig kommer du att ersätta henne under ledigheten och fokus under denna tid kommer att vara på uppdraget att implementera effektivare logistik och spårbarhetslösningar för textilier men även andra uppdrag som kommer in.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du högskoleutbildning/universitetsutbildning, kvalificerad yrkesutbildning i logistik eller adekvat erfarenhet som ger dig motsvarande kunskapsnivå.

Vi vill att du med kreativitet och analytiskt tänkande bidrar till att vi optimerar och effektiviserar vår verksamhet och våra processer. Du är initiativrik med en vilja att förbättra, har lätt för att kommunicera och samarbeta, samt duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar

 • Ann-Christin Nilsson
  Avdelningschef
  0455-736108
  0734-47 19 33
 • Erika Lilja
  Logistiker
  0734-47 18 48
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24