Semestervikariat kock till Kök och restaurang, Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Kök och restaurang i Karlshamn och Karlskrona har som huvudsakliga uppdrag att laga mat till patienter inom landstinget. Dessutom lagas mat till personalrestaurangerna vid båda sjukhusen som även är öppna för allmänheten. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade.

Karlshamn kök är ett centralkök där ca 15 medarbetare arbetar. Här tillagas 350-450 portioner dagligen.

Karlskrona kök är ett centralkök där ca 30 medarbetare arbetar. Här tillagas 600-800 portioner dagligen.

Som kock hos oss har du ett genuint intresse för att laga god och näringsriktigt mat. Du jobbar med alla förkommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen). Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, specialkost i dietköket, varupackning till avdelningarna, diskning samt förekommande uppgifter i vår restaurang.

Till sommaren 2018 söker Kök och restaurang i både Karlshamn och Karlskrona kockar för semestervikariat. Ange i ansökan på vilken ort du önskar arbeta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock, gärna med erfarenhet inom yrket. Kunskap om dietmatlagning är meriterande.

Vem är du? Du är en kunnig matlagare som gillar att möta människor genom en god dialog. Du är flexibel, stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete. Du, som vi, tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Jesper Johansson
    Avdelningschef
    0454-73 21 41

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24