Semestervikariat Röntgensjuksköterskor

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Röntgenkliniken har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder är både offentliga och privata och ställer höga krav på oss. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. På röntgenkliniken finns möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, interventioner, magnetkameraundersökningar och nuklearmedicin. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid men även dygnet runt alla dagar på året. Vi arbetar i ett gemensamt RIS/PACS från Sectra.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Ev. finns möjlighet till tillsvidareanställning. Rekrytering sker löpande, men ansök senast 2018-04-30. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 6

Arbetsuppgifter

Till sommaren 2018 söker Landstinget Blekinge vikarierande röntgensjuksköterskor för semestervikariat som vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, samarbete och kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller som studerar till röntgensjuksköterska. Om du är studerande; ange vilken termin du läser i din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Du når våra personalkonsulter via vår växel 0455-731000


  • Du når våra fackliga representanter via vår växel 0455-731000


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-30.

Tack för att du ansöker via länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24