Tandläkare Folktandvården Nättraby

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.


Folktandvården i Nättraby är vackert beläget vid Nättrabyån, nära skärgård och natursköna områden. Här arbetar ett glatt och trevligt team på 12 personer; tre tandläkare, två tandhygienister och sju tandsköterskor.
På Folktandvården i Nättraby ser vi det som centralt att sätta patienten i fokus och vi arbetar också för att kliniken ska genomsyras av kvalitet, samarbete och arbetsglädje.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Arbetet på kliniken präglas av visionen ”Frisk mun för alla”. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder modern tandvård med hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig.

Vi erbjuder dig:
- Ett glatt och kamratligt arbetsklimat
- Introduktionsprogram
- Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter
- Egna kompetensförsörjningsmedel
- Massageförmån och friskvårdsbidrag

Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är legitimerad tandläkare
- är positiv, öppen och har lätt att samarbeta
- kan ta eget ansvar och egna initiativ
- vill utvecklas inom sitt yrke
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-16.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24