Psykolog till Sexologisk och Vuxenpsykiatrisk mottagningen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Psykiatrin i östra Blekinge har ett upptagningsområde med ca 95.000 invånare. Mottagningar för vuxenpsykiatri finns i Karlskrona och Ronneby. Vi är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra patienter flera olika typer av behandling av välutbildad personal.
Psykiatri- och habiliteringsförvaltingen har inrättat en karriärsstege för psykologer där vi utöver legitimerad psykolog har särskilda tjänster för specialister. Vi har även en tjänst som specialistpsykolog med funktionsansvar. Den senare är med i ledningsgruppen och bidrar där med sin yrkeskunskap.

Vi söker idag en psykolog till vår öppenpsykiatriska mottagning i Karlskrona. På mottagningen arbetar ca 45 personer. Vi är läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och kanslister. Inom psykiatrin i Blekinge eftersträvas en hög utbildningsnivå hos personalen.
Då du kommer att arbeta både individuellt och i grupp så är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett flexibelt arbetssätt, verkar för ett öppet klimat och delar gärna med dig av din kunskap. Vi är mycket positiva till att våra psykologer vidareutbildar sig till specialister eller psykoterapeuter parallellt med sin anställning hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av allmänpsykiatriskt arbete. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process.Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

80% av tjänsten är på mottagningen Karlskrona och 20% på sexologin inom Länsgemensam psykiatri.
Dina arbetsuppgifter består av psykoterapi, fokuserad krisbehandling, bedömning, utredningsarbete och diagnostik. Du förväntas bli en viktig medlem i teamet och i mottagningens utvecklingsarbete. Mottagningen mål är att erbjuda specialistpsykiatrisk vård av hög kvalitet där patientens behov står i centrum. Som psykolog erbjuds du kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och goda möjligheter till vidareutbildning.

Inom sexologiska mottagningen arbetar Du med psykologiska utredningar i samband med könsdysfori samt samtal avseende könskorrigeringsprocessen. Du kommer även ha möjlighet att arbeta med psykoterapeutisk behandling både individuellt och i par.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog.
Vi söker dig som vill arbeta i team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0734-47 16 11
  E-post: Carina Söderholm
 • Jonas Lind
  Avdelningschef Mott. Karlskrona
  0455-73 59 73
 • Magnus Thern
  Psykolog/Psykoterapeut
  0455-73 59 28
 • Christina Wieslander
  Avdelningschef
  0455-73 59 83
  E-post: Christina Wieslander

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-28.

Rekrytering sker löpande.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24