Barnsjuksköterska Barn- och Ungdomskliniken

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

På Barn- och Ungdomskliniken ger vi vård inom de barn- och ungdomsmedicinska specialiteterna. Vi har dygnet runt verksamhet för de barn/ungdomar 0-18 år som behöver sjukhusets specialiserade vård. Vi har specialistmottagning i Karlshamn och Karlskrona. Slutenvården bedrivs i Karlskrona på barn- och ungdomsavdelningen och neonatalavdelningen med respektive dagvård och neonatal hemsjukvård. Här finns också våra specialpedagoger på lekterapin och sjukhusskolan. Vi har en väl etablerad kvalitetsfilosofi som innefattar Landstinget Blekinges värdegrund: Kvalitet, Samarbete och Engagemang. NOBAB och barnkonventionen är vägledande då vi vidareutvecklar en personcentrerat/familjecentrerat vård.
Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap. Barn- och ungdomskliniken är en välkomnande klinik där HME (Index Hållbart Medarbetarengagemang) 2017 var 82 vilket är ett högt värde som indikerar förändringsbenägenhet och god trivsel.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Vi söker barnsjuksköterskor både till vår vårdavdelning och vår neonatalavdelning. På vårdavdelningen arbetar man också i vår jourlinje på mottagningen kvällar och helger.
På båda avdelningarna finns möjlighet att så småningom få eget ansvarsområde men den som vill kan också lära sig arbetet på båda avdelningarna och därigenom kunna rotera i verksamheten.
Som barnsjuksköterska hos oss förväntar vi oss att du sätter barnen och deras familjer i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med specialistsjuksköteexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete med barn.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Lena Swärdh
  Avdelningschef vårdavdelning - mottagning
  0455-734233
 • Lotta Olofsson
  Avdelningschef avd 33 Neonatal
  0455-734273
 • Ingrid Stribrand
  Repr Vårdförbundet Vårdavd-Mottagning
  0455-734258
 • Louise Kullberg
  Repr Vårdförbundet Neonatalavd
  0455-734274

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24