Sjuksköterskor till Thoraxcentrum avdelning 55

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt-och lungsjukvård samt också enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet.
Avdelning 55 på Thoraxcentrum söker sjuksköterska. Här vårdas patienter i behov av kardiologisk och thoraxkirurgisk vård, avdelningen har 20 vårdplatser. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll då vi bedriver såväl akut som elektiv verksamhet.
Vi erbjuder: flextid, löneväxling, introduktion med erfarna kollegor som stöd.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning.
 • Tillträde: Snarast. Urval sker löpande.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av preoperativa förberedelser, postoperativ vård av hjärt-och lungopererade patienter, kardiologisk vård samt användning av medicinteknisk utrustning. Du får möjlighet att få en bredd i din sjuksköterskeprofession eftersom vi vårdar patienter med varierande sjukdomsbild och som har genomgått olika ingrepp och behandlingar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet gärna inom hjärtsjukvård eller inom kirurgisk sjukvård.
Du är trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Inger Almroth
  Avdelningschef avd 55
  0455-73 51 01
 • Bodil Walde
  Vårdförbundet
  0455-73 51 03

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24