Arbetsterapeut till rehabiliteringskliniken, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi söker dig som har intresse av ett roligt och omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt stroke-/neuroteam där du ger insatser i både sluten och öppen vård, Specialiserad rehabilitering i hemmet (SPRIH).

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På rehabiliteringskliniken är du som arbetsterapeut en självklar och uppskattad medlem i våra tvärprofessionella team. Du ingår i slutenvårdens stroketeam på avd. 58 bestående av akut- och rehabplatser. Dina teamkollegor är kurator, sjukgymnast, läkare, dietist, sjuksköterska, neuropsykolog, undersköterska, arbetsterapibiträde och logoped.

Som teamets arbetsterapeut gör du bland annat nybedömningar i samarbete med sjukgymnast, kognitiva bedömningar, bedömning av handstatus och aktivitetsbedömningar. Du tränar motoriska och kognitiva nedsättningar, gör hembesök och förskriver hjälpmedel. I perioder kommer ditt arbete även att bestå av Specialiserad rehabilitering i hemmet, vilket innebär att patienters rehabinsatser i slutet av slutenvårdsperioden kan ske i hemmet.

Vi erbjuder en grundlig introduktion med tillgång till stöd och handledning av erfarna kollegor, likaså finns möjlighet till vidareutbildningar. Din insats är högst betydelsefull och du har goda möjligheter att utvecklas som arbetsterapeut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut (svensk legitimation), tycker om att samarbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vi värdesätter att du är flexibel och initiativtagande samt att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24