Semestervikariat kallskänka till Café och butik, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

På avdelningen Café och butik arbetar idag 10 medarbetare fördelade på café/butik på sjukhuset samt på konferensanläggningen Wämö center i Karlskrona. Verksamheten är inriktad både mot landstingsanställda och besökare. I avdelningen ingår även personalbutiken i Karlskrona.

I arbetet som kallskänka ingår i stora drag att göra sallader, smörgåsar och pajer. Det ingår även kassatjänst, hantera beställningar till våra leverantörer, planera matsedlar och utföra konferensleveranser. Utöver det vanligt förekommande arbetsuppgifter inom caféverksamheten.

Vi söker nu semestervikarier till vår avdelning i Karlskrona.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara utbildad kallskänka eller ha motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket och önskvärt är om du även har kassavana.

Du måste kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi söker dig som tycker om att möta människor och är serviceinriktad, flexibel samt stresstålig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Håkan Hallengren
    Avdelningschef
    0455-73 67 08

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24