Undersköterska till rehabiliteringskliniken avd 20, Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom både sluten- och öppenvård på båda orterna.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Som undersköterska deltar du aktivt i all omvårdnad runt patienten och assisterar vid eventuella undersökningar och behandlingar. Vi arbetar i multiprofessionella team tillsammans med patienten och dennes anhöriga. Detta innebär att du måste ha lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut.

Avdelning 20 är en spännande vårdavdelning där du möter patienter både i det akuta skedet, men även får chansen att följa en hel del av patienterna under ett rehabiliteringsförlopp. Avdelningen består av totalt 20 vårdplatser, för patienter med akut stroke och andra neurologiska sjukdomar, samt rehabilitering för patienter med långvariga sjukdomstillstånd, och mer blandade diagnoser som ofta är kopplat till ortopediska operationer. Vi har även uppdraget för traumatiska hjärnskadade/anoxiska patienter och patienter med ryggmärgsskador i Blekinge. Vi arbetar i multidisciplinära team i nära samarbete med paramedicinare med patienten i fokus.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett glatt och trevligt gäng. Som nyanställd får du även en individuellt anpassad introduktion. Hos oss har du rotationstjänstgöring med tvättstugeschema som ger dig möjlighet att påverka din arbetstid. Det finns också möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning, gärna inom akutsjukvård, stroke och/eller neurologi är önskvärt. Du har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24