Kurator till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.


Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella kuratorstjänsten är på mottagningen i Karlshamn.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I teamet ansvara och verka du för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete kopplat till vårt utredningsteam.

Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.

Det finns möjlighet till fördjupad utbildning i det psykoterapeutiska behandlingsarbete

Kvalifikationer

Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som har
• Socionomexamen.
• Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete
• Viljan att arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård
• God samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen.
• Körkort är ett krav.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Påbyggnadsutbildning lägst steg 1 inom psykodynamisk terapi, KBT eller familjeterapi är meriterande.

Upplysningar

 • Camilla Karlsson
  Avdelningschef mottagningen Karlshamn
  0454-73 28 22
  E-post: Camilla Karlsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24