Sjuksköterskor till avdelnig 20, rehabiliteringskliniken i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom både sluten- och öppenvård på båda orterna.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och rekrytering sker löpande
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Avdelning 20 är en kombinerad strokeenhet och rehabiliteringsavdelning vilket göra att vi både tar emot patienterna i det akuta skedet som ”Rädda Hjärnan-larm” dygnet runt, men också längre planerade inläggning för rehabinsatser. Diagnoserna som vårdas på avdelningen är akuta stroke/neuropatienter samt rehabpatienter med både medicinsk/kirurgisk och ortopedisk sjukdom. Patienternas ålder och behov varierar liksom vårdtiderna.

Avdelningen har också uppdraget för ryggmärgsskadade och traumatiska/anoxiska hjärnskadade patienter. Detta gör att du som sjuksköterska får en bred grund som att stå på, hög komptens och ett mycket omväxlande arbete. Som sjuksköterska ingår du i tvärprofessionella team runt patienten. Då vi har en vårdkoordinator måndag till fredag, som bland annat tar alla inkommande telefonsamtal, beställer transporter och sköter vårdplaneringar frigörs tid för patientnära arbete till dig som patientansvarig sjuksköterska. Vi använder oss också av pulsmöten för en bättre struktur under vårdtiden.

För att fortsätta att utveckla vården runt våra akuta strokepatienter behöver vi nu fler sjuksköterskor som vill vara del i detta spännande arbete.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett härligt gäng. När du börjar ingår du som är nyutexaminerad i Blekingesjukhusets introduktionsprogram under nio månader där mentorskap, utbildning och handledning ingår. Som nyanställd får du även en individuellt anpassad introduktion under fyra veckor. Hos oss har du rotationstjänstgöring med tvättstugeschema som ger dig möjlighet att påverka din arbetstid. Det finns också möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling.

Välkommen att bli en av oss!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Du har ett flexibelt arbetssätt och har lätt för att ställa om och genomföra arbetet även när förutsättningarna ändras. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning och med stroke- och/eller neurologipatienter är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marie Sjöberg Linné
  Avdelningschef, avd 20
  0454-73 24 82
  E-post: Marie Sjöberg Linné
 • Lena Lindbom
  Stf avdelningschef
  0454-73 24 20
  E-post: Lena Lindbom
 • Jeanette Lind
  Vårdförbundet, Sjuksköterska avdelning 20
  0454- 73 24 83
  E-post: Jeanette Lind

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24