Medicinsk sekreterare till Medicinkliniken i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag.

Medicinkliniken bedriver verksamhet vid sjukhusen i Karlskrona och Karlshamn. I medicinkliniken ingår fem vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar, palliativ enhet samt patientadministration i Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringsperioden.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Arbete kan förekomma inom hela vårdadministrativa enheten det vill säga både på mottagning, palliativ enhet och vårdavdelning. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårdadministration, vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev etc. i System Cross.

Kvalifikationer

Du är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Upplysningar

 • Liselott Truedsson
  Avdelningschef
  0454-73 22 29
 • Anette Stålner
  Vision
  0454-732402

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24