Allmäntandläkare till pedodonti, Specialisttandvården i Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vi söker nu en allmäntandläkare till avdelningen P3e (pedodonti, parodontologi, protetik och endodonti)
Team pedodonti som ingår i P3e har idag en överetandläkare/ämnesföreträdare, en meriteringstandläkare, fyra tandsköterskor och en medicinsk sekreterare. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men viss tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn kan komma att bli aktuellt.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform: VI tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställningsperiod: 1 år med möjlighet till förlängning Omfattning: Deltid ca 70 % ( 3 dagar/vecka)
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en allmäntandläkare som har ett stort intresserad av att arbeta med barn och ungdomar vilka remitterats till pedodonti samt är intresserad av att fördjupa sina kunskaper inom ämnesområdet pedodonti. Patienterna kommer att utredas och terapiplaneras tillsammans med specialisttandläkare i pedodonti/pedodontist.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad tandläkare. Vi önskar att du har något eller några års erfarenhet som allmäntandläkare och ett stort intresse för patientgruppen barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har utbildning och kompetens att arbeta med lustgasanalgesi. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Vi tror att du, precis som vi, ser den odontologiska kvaliteten som basen för arbetet som tandläkare, att du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke och att du sätter högt värde på god service. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, kan arbeta både självständigt och i team samt tycker om att utvecklas i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-08.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24