Semestervikariat kostekonom till Kök och restaurang, Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På avdelningen Kök och restaurang i Karlskrona är det ca 30 medarbetare som lagar mat till patienter, medarbetare och besökande. Dagligen lagas frukost, lunch och middag till ca 350 patienter. Kök och restaurang serverar även 250-500 gäster i restaurangen varje dag. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade.

Du arbetar med att göra beställningar av livsmedel och utrustning samt att följa upp arbetet. Ditt datastöd är kostdatasystemet Aivo. Du är delansvarig för egenkontroll/ HACCP samt medverkar i den dagliga personalplaneringen.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha examen som kostekonom eller kostvetare. Erfarenhet från sjukhuskök och arbete med dietkoster är meriterande.

Du ska ha ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med övrig kökspersonal arbeta för att ge bästa service till våra matgäster.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper som noggrannhet, samarbetsförmåga och prestigelöshet. Det är också viktigt att du som söker ser möjligheter i förändring och har förmåga att ställa om efter nya förutsättningar.

Du behöver ha god datorvana inom MS Office. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo är meriterande.

Upplysningar

  • Magnus Helge
    Avdelningschef
    0455-73 43 18

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24