Distriktssköterska eller sjuksköterska till Nättraby vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Distriktssköterskeuppgifter på vårdcentral såsom medicinska bedömningar, triagering, telefonrådgivning och mottagning för både planerade och akuta besök.
Du kommer även att ha uppdrag som Rehabiliteringskoordinator, vilket innebär samordning i sjukskrivningsprocessen hos våra patienter.

Brinner du för primärvård? Då är du varmt välkommen till oss. Som sjuksköterska på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.
Här blir du en del av vårt team som samarbetar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna vidareutbildad inom öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt. Du ska ha patienten i fokus, ha en ha god samarbetsförmåga samt vara flexibel. Målmedvetenhet med ett positivt tänkande och ett starkt engagemang är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann-Christin Svensson
  Avdelningschef
  0455-73 57 19
  0734-47 14 41
 • Per-Ola Jacobsson
  Verksamhetschef
  0455-73 57 18

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-17.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24