Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Nu söker vi två biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi i Karlskrona!

Laboratoriemedicin är lokaliserat i både Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten omfattar transfusionsmedicin, klinisk kemi och patologi/cytologi fördelat på 5 avdelningar. Vi arbetar utifrån landstingets värdegrund där alla anställda genom sitt engagemang bidrar till ett gott samarbete vilket ger förutsättningar för en god kvalité på utfört arbete. Goda arbetsförhållanden och god arbetsmiljö är viktiga för oss och vi arbetar för att skapa goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi följer den medicinska utvecklingen i syfte att ge våra kunder en god service av hög kvalité. På kliniken finns ca 120 anställda fördelade på en mängd olika yrken.

Både blodcentral och klinisk kemi är ackrediterade verksamheter. Vi är ca 60 anställda varav merparten är biomedicinska analytiker. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom en rad områden inom klinisk kemi. Vi har tre anställningar som specialistBMA som ansvarar för ett eget område. Det är områdena flödescytometri, blod- och benmärgsdiagnostik , samt protein.

Se mer av oss på vår Instagram!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Hos oss på klinisk kemi får du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknisk och mycket lärorik miljö. Som BMA hos oss får du bland annat arbeta med provhantering, analysverksamhet inom en rad olika områden och provtagningscentral. I tjänsten ingår tjänstgöring på blodcentralen. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg.

Vi lägger stor vikt vid individuellt anpassad introduktion i syfte att ge de bästa förutsättningar för dig i ditt arbete. Vi står idag inför stora utmaningar där stor del av vår tekniska utrustning ska bytas ut. Vi behöver dig som gärna antar utmaningen och blir en av oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är blivande biomedicinska analytiker inom kort eller legitimerad biomedicinsk analytiker med eller utan erfarenhet. För att trivas hos oss bör du uppskatta och vara drivande i det samarbete och dialog som finns på kliniken. Du har en förmåga att förmedla information och ser det som en självklarhet att man stöttar och hjälper varandra vid behov. Du har också en hög grad av servicekänsla som ger våra kunder en god service.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Catarina Söderholm
  Avd.chef Blodcentral och Klinisk kemi Karlskrona
  0455-73 45 66
 • Carina Löfgren
  Vårdförbundet
  0455-73 45 70
 • Ewalena Nilsson
  Naturvetarna
  0455-73 45 70

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24