Distriktssköterska/sjuksköterska till Lyckeby vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Lyckeby vårdcentral, ligger utanför Karlskrona, är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge.
vi har cirka 13 350 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare såsom allmänläkare,distriktssköterskor, undersköterskor, receptionist, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Brinner du för framtidens sjukvård inom primärvården? Då är du välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral i Lyckeby. Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, medicinska bedömningar , telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du möter allt från små barn till våra äldre medborgare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Du har ett genuint intresse att hjälpa människor och arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Kerstin Lanér
  Avdelningschef
  0455-73 55 22
 • Sanela Music
  Vårdförbundet
  0455-735505

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-19.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24