BVC sköterska till Rödeby vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Rödeby vårdcentral, ligger utanför Karlskrona, är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 6600 listade patienter och vi är cirka 20 medarbetare såsom allmänläkare, distriktsköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer som arbetar tillsammans för att erbjuda bästa möjliga vår till våra medborgare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som BHV-sjuksköterska arbetar du enligt Barnhälsovårdens nationella riktlinjer. Du kommer att arbeta självständigt med ansvar, vilket innebär bland annat hembesök, mottagningsbesök, telefonrådgivning, teambesök med läkare, vaccinationer och föräldragrupper.

Kvalifikationer

Du ska vara distriktsköterska med förskrivningsrätt eller barnsjuksköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa barn och föräldrar och arbetar med dessa i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Marita Hjortsberg
  Avdelningschef
  0455-735653
 • Anette Lundsgård
  Vårdförbundet
  0455-735654

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24