Teknisk systemförvaltare till Förvaltning vårdsystem, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Affärsområdet Informatik består av 3 avdelningar, Förvaltning affärssystem, Förvaltning vårdssystem samt en IT-strategisk avdelning. Affärsområdet bedrivs affärsmässigt vilket innebär att vi arbetar intensivt med kostnadseffektivitet, samverkan och utveckling av arbetet för att ge bättre IT-stöd till verksamheterna inom hela landstinget. Varje medarbetare i verksamheten skall bidra aktivt till utvecklingen genom samarbete, engagemang och med kvalité i samklang med visionen för Landstinget Blekinge, "Livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss".

Förvaltning vårdsystem söker nu en Teknisk systemförvaltare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön. Lönesättningen är individuell, ange löneanspråk i ansökan.
 • Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

På Förvaltning vårdsystem arbetar idag ca 30 personer som förvaltar och förädlar landstingets vårdsystem i nära samverkan med verksamheter och leverantörer.

Teknisk systemförvaltning för Landstinget Blekinge handlar om att vidmakthålla och vidareutveckla förvaltningsobjekt där IT-system ingår som delar i en verksamhet. Förvaltningen bedrivs affärsmässigt i nära samverkan med verksamheten. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3 (På Maintenance Management Model).

I tjänsten som teknisk systemförvaltare kommer Du bland annat att ansvara för installation, konfiguration, uppgradering och underhåll av IT-system. Vidare kan det även förekomma att Du deltar i upphandling av olika IT-lösningar.

Tjänsten är placerad i Karlskrona, men resor förekommer inom hela Blekinge län, då sjukhuset är placerat på två orter med ett flertal vårdcentraler i länet.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi söker dig som har ett stort intresse för problemlösning och att ge service till verksamheten. Du behöver vara noggrann, flexibel, ha god analytisk förmåga att felsöka, ha lätt för att samarbeta och ta till dig nya kunskaper. Tjänsten innebär stort eget ansvar med god initiativförmåga. Du ska känna engagemang och ödmjukhet inför uppgiften. Vi förväntar oss att du kontinuerligt håller dig uppdaterad genom internt samarbete och omvärldsbevakning.

Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare då det kan förekomma kontakter med leverantörer från utlandet, förväntar vi oss att du även har goda kunskaper i engelska. Resor kan förekomma i hela länet och därav krav på B-körkort.

Vi förväntar oss att Du har:
• Bred och djup allmänkompetens inom IT
• God kunskap om Microsofts klient- och serveroperativ
• God allmänkunskap om nätverk och dess uppbyggnad
• God kunskap om nätverksprotokoll och brandväggars funktion
• God kunskap om Active Directory
• Goda databaskunskaper, främst MS SQL server
• Kunskaper om IIS
• Meriterande är kunskaper inom teknisk projektledning
• Meriterande är kunskaper om förvaltningsmodellen PM3

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Katarina Sulasalmi
  Avdelningschef
  0455-73 66 50
  0734-471 976
 • Ann-Charlott Andersson
  Sveriges Ingenjörer
  0455-73 62 72
 • Rikard Leino
  Vårdförbundet
  0455-73 62 33

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-26.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24