Operationssjuksköteska Öron-Näs-Hals-kliniken Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Öron-näs-hals-kliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn.
Kliniken består av två öron-näs-hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Öron-näs-halsklinikens operationsavdelning bedriver verksamhet inom områdena ÖNH, ögon och tandvård. Vi bedriver ett ständigt förbättring/utvecklingsarbete för att erbjuda våra patienter en god tillgänglighet med hög kvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska på öronoperation har du sedvanliga operationssjuksköterskeuppgifter med bl.a. instrumentering och att assistera vid operationer. Du arbetar dessutom på dagkirurgisk avdelning med förberedelser inför operation och har akutberedskap för bronkoskopier och övriga operationer knutna till kliniken. Postoperativ övervakning kan förekomma liksom tjänstgöring på öronoperation i Karlshamn

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med operationsinriktad påbyggnadsutbildning.
Erfarenhet av operationsverksamhet och postoperativ övervakning är meriterande.
Som medarbetare på öron-näs-halskliniken operation är du en viktig del av helheten, där vi tillsammans ska fortsätta utveckla och förbättra. Du bör därför vara intresserad av utvecklingsarbete, ha förmåga att samverka, vara positiv och våga vara delaktig. Vi är en liten enhet där vi är beroende av varandra, vilket ställer krav på att anpassa sig till ändrade omständigheter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Per Johansson
  Verksamhetschef
  0455-735146
 • Petra Ersson
  Avdelningschef
  0455-735207
 • Anna Carlsson
  Repr Vårdförbundet
  0455-73 52 02
 • Marita Silfverberg
  Repr Vårdförbundet
  0455-73 52 08

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Tack för att du ansöker via länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24