Sjukgymnast/Fysioterapeut till Mellanvården Vuxenpsykiatrin Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Vuxenpsykiatri öst verkar för kommunerna i Karlskrona och Ronneby med upptagningsområde på cirka 95 000 invånare. Kliniken består förutom av mellanvård och vuxenpsykiatriska mottagningar i Karlskrona och Ronneby även av en heldygnsvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund.

I mellanvården arbetar läkare, psykolog, sjukgymnast/psykoterapeut (med placering i Ronneby), arbetsterapeut, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare. Mellanvården är ett alternativ till heldygnsvård och ska både kunna förebygga heldygnsvård och utgöra ett stöd vid utslussning.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Självständigt psykiatriskt sjukgymnastiskt/fysioterapeutiskt arbete med bedömningar och behandlingar med basal kroppskännedom/BK och andra lämpliga metoder. I arbetsuppgifterna ingår också att dra upp riktlinjer för Vuxenpsykiatri östs arbete med levnadsvanor, samt att arbeta med dessa frågor individuellt och i grupp.
Som sjukgymnast/fysioterapeut är du anställd i mellanvården, men du/ har också patienter från mottagning och uppdrag på avdelningen. En sjukgymnast/fysioterapeut är placerad i Ronneby. Med denna rekrytering söker vi en sjukgymnast/fysioterapeut som kommer att arbeta i Karlskrona. Du kommer givetvis att samarbeta med sjukgymnasten/fysioterapeuten i Ronneby.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, vidareutbildning och erfarenhet av psykiatrisk problematik är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Christer Andersson
  Avdelningschef Mellanvården Karlskrona
  0455-73 59 60
 • Gunilla Persson
  SACO
  0457 - 73 16 72

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Rekrytering sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24